Carports

Carports

Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelden we met I.D. Kunststoffen als pionier een eigen profielsysteem voor aluminium overkappingen. Vandaag is ons familiebedrijf dé referentie in zelfbouwpakketten voor carports.

Op zoek naar meer informatie? Of een vrijblijvende offerte? We verwelkomen je graag in onze toonzaal.

Johan, Ludo, Kristin & Denis

Vraag je gratis offerte aan

Een carport op maat

I.D. Kunststoffen maakt je carport volledig op maat op basis van de door jou bezorgde afmetingen. Door het gebruik van aluminium en polycarbonaatplaten ben je zeker van een uitstekende kwaliteit en onovertroffen onderhoudsgemak.

Carports

Mix & match

Diverse profiel- en steunkolomtypes, een ruime waaier aan kleuren, geïntegreerde verlichting, … Het aanbod is erg gevarieerd.

Zo kan je de recht afgewerkte goot uitbreiden met een halfronde sierlijst (zie tekening). Ook bij de steunkolommen kan je kiezen tussen recht of halfrond. Voor het dak kies je tussen opalen, heldere en 100 % hittewerende platen (‘IR Grey’). De IR Grey is transparant en antracietkleurig. Ook wentelbare led-verlichting met dimmer en afstandbediening zijn mogelijk. Je bepaalt het allemaal zelf. Zo stel je de carport samen die perfect aansluit bij jouw woning.

3D-tekeningen: standaard rechte goot & goot met halfronde sierlijst
3D-tekeningen: standaard rechte goot & goot met halfronde sierlijst

Stevigheid gegarandeerd

De regenwaterafvoer is onzichtbaar verwerkt in de steunkolom en het muurprofiel doet dankzij een uniek clicksysteem dienst als kabelgoot. Ook grote overspanningen zijn perfect mogelijk dankzij de verzwaarde dakgoot en inwendig versterkte draagprofielen met een hoogte van 120 mm.

Inwendig versterkt draagprofiel
Inwendig versterkt draagprofiel

Geen doorgewinterd klusser?

Onze zelfbouwpakketten zijn op korte termijn leverbaar en eenvoudig te installeren. De gedetailleerde handleiding begeleidt je stap voor stap doorheen de montage van je carportcarport. Uiteraard kan je met vragen altijd bij ons terecht.

Carports